Emballage- en Palletindustrie Vereniging

15 okt 2021

Stam hout Pallets & Kisten: 75 jaar leverancier van houten verpakkingen – “uit het goede hout gesneden”

Stam Hout Pallets & Kisten B.V., is een begrip in de regio en ver daarbuiten.

In 1946 was het een feit: dhr. W. Stam Sr. startte met het maken van houten kisten en stond daarmee aan de wieg van wat nu een gerenommeerd bedrijf is: Stam Hout Pallets & Kisten B.V. In de houtverwerkende industrie is het bedrijf niet meer weg te denken. Zij staan bekend om de goede kwaliteit van de producten en marktconforme prijzen. De ontwikkelingen op de houtmarkt worden nauwlettend in de gaten gehouden waardoor de klant altijd een eerlijke prijs betaalt.

Deze maand viert het bedrijf alweer haar 75-jarig bestaan! Mede door het zakelijk inzicht en de inbreng van zowel dhr. L. Stam Sr. (zoon van de oprichter) en dhr. L. Stam Jr. (kleinzoon van de oprichter) heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt.
Economische omstandigheden worden Stam Hout Pallets & Kisten B.V. niet als probleem maar altijd als uitdaging gezien. Dat is de kracht van het bedrijf en dit zal ook voor de toekomst de leidraad blijven.
Daarnaast heeft het bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Meewerken aan een circulaire economie, milieuvriendelijk inkopen en produceren, beschermt het klimaat. Zij zijn recent hiervoor ook gecertificeerd door Lloyd’s Register met het behalen van het certificaat volgens ISO-norm: ISO 14001. Hiermee dragen zij bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.