Emballage- en Palletindustrie Vereniging

10 mrt 2023

Persbericht: Tenfold Group doet nieuwe overnames

EINDHOVEN – Verpakkingsspecialist Tenfold Group heeft de branchegenoten Holland Packing (Breda), EPV-lid en de Witt Eindverpakkingssystemen/Youngsunpack Europe (Drunen) overgenomen. Dat brengt de totale personeelssterkte van Tenfold Group, ontstaan door het samenvoegen van diverse specialistische verpakkingsbedrijven, op ruim honderdvijftig.

Schaalgrootte onderdeel strategie

Eigenaar Dimitri Romeijnders tevens CEO van de Tenfold Group Holding, hoopt in 2023 nog méér acquisities te doen. “Mede door onze schaalgrootte hebben we een ijzersterke positie op de markt.” Daarnaast zijn duurzaamheid, innovaties en synergiën belangrijke pijlers waarop de strategie van Tenfold Group is gebaseerd. Daardoor, zo benadrukt Romeijnders, kunnen Tenfold en klanten in gezamenlijkheid een duurzame supply chain realiseren.

Geborgenheid van familiebedrijf

“Schaalgrootte is een van de hoofdredenen waarom wij gekozen hebben voor Tenfold Group”, aldus Ed Vermeulen en Thijs van der Made van Holland Packing. Volgens Richard Harmeling en Marc van Loon (de Witt/Youngsunpack Europe) heeft Tenfold Group de diverse bedrijfsonderdelen ‘op een knappe wijze met elkaar weten te verbinden binnen de geborgenheid van een familiebedrijf’. Joost Meijs, sinds begin dit jaar CEO van Tenfold Group: “Het bundelen van onze vakkennis en ervaring zorgt voor een krachtige synergie, mede daardoor kunnen we excelleren in de nationale en internationale verpakkingsbranche.” Tenfold Group, dat onlangs in Eindhoven haar hoofdkantoor in gebruik heeft genomen, beschikt over een warehouse in Eindhoven en drie productielocaties: Weert, Breda (Holland Packing) en Drunen (de Witt). Van daaruit worden de binnen- en buitenlandse opdrachtgevers bediend.

Het persbericht treft u hier aan.