28 aug 2017

Nieuwe campagne FSC

Op FSC Friday, 29 september, start de nieuwe campagne! De boodschap is helder: door te kiezen voor FSC-hout strijden we tegen ontbossing en klimaatverandering.

Voor de kickoff op FSC Friday willen we heel graag met jou samenwerken. Met de campagne zetten we het belang van FSC op de kaart, maar ook de duurzame inzet van je eigen organisatie. Wanneer we allemaal onze communicatiekracht inzetten, wordt het bereik nog veel groter. Hoe meer mensen de communicatieboodschap horen, hoe beter voor de wereld om ons heen.

Hoe kun je meedoen?

We zijn bezig met het creƫren van verrassende content, die je kunt delen met collega's, opdrachtgevers en leveranciers. Samen bereiken we heel Nederland. Doe je mee? Neem alvast contact op met je marketing- en communicatiecollega's om aan te kondigen dat je voor de week van maandag 25 tot vrijdag 29 september interessante content hebt, die je organisatie kan delen.


Meld je aan voor de webinar waarin we de campagne onthullen
Op donderdag 7 september presenteren we de strategie, het campagnebeeld en de slogan. En vertellen we je alles over de leuke acties en content voor de kickoff van de campagne op FSC Friday. Meld jezelf en je marketing- en communicatiecollega's aan voor de webinar via deze link.

Bron: FSC